Uw training met hiking - Bostdorp

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Uw training met hiking

Support

Om uw trainingen nog meer rendement geven is het mogelijk dat wij uw training aanvullen met een hining sessie. Wij ondersteunen de trainer en geven desgewenst feedback.Wij zorgen voor de middelen/route en hebben jaren lange ervaring om de hiking tot een geslaagde en leerzame event te laten zijn. Ook levert de hiking genoeg  materiaal voor het vervolg van uw training.

Bij Hiking gaat het team samen met kaart en kompas op weg.
Onderweg zal het team geconfronteerd worden met diverse opdrachten. De duur van de hiking is normaal gesproken een dag en wordt georganiseerd in een bosrijke omgeving dan wel een omgeving die door de klant gevraagd wordt.

De afstand die gelopen wordt varieert maar is gemiddeld 20Km. Hiking wordt
door ons vaak aan het einde van een management ontwikkel of teambuildingstraject ingezet. Maar is ook een prima middel om een verdieping slag te maken met uw bestaande (directie) team. Tijdens de hiking zal er een trainer met het team meelopen en het team constant van Feedback voorzien. De eventuele outdoor opdrachten worden begeleid door outdoortrainers.Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u ons benaderen via het


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu